Descopera Noul Ford Puma Titanium 1.0l EcoBoost 125 CP si beneficiezi de o serie de tehnologii ce te ajuta sa profiti la maximum de viata moderna de astazi.

Gasesti usor traseul cu ajutorul sistemului SYNC cu ecran tactil de 8” si navigatie incorporata, in timp ce pilotul automat cu limitator de viteza iti permite sa conduci relaxat. Un confort sporit iti ofera si scaunele din fata prin functia de masaj lombar.

Rezerva acum un test drive pentru Noul Ford Puma si beneficiezi de oferta speciala prin Programul Rabla!

Sunt interesat(ă) de oferta Ford Puma prin Programul Rabla*:

Invalid Input

Date personale*

Nume*
Please let us know your name.

Prenume*
Invalid Input

Companie*
Invalid Input

Funcție
Invalid Input

E-mail*
Please let us know your email address.

Telefon*
Invalid Input

Stradă, număr*
Invalid Input

Localitate*
Invalid Input

*Toate campurile sunt obligatorii.
Esti de acord ca informatiile introduse de tine sa fie folosite de Casa Auto Timisoara pentru a te contacta pe viitor?
Invalid Input

*Termenii şi condiţiile campaniei sunt prezentate în paginile de promoţie. **În cazul în care sunteti de acord să vă contactăm vom folosi adresa dumneavoastră de email şi telefonul pentru a vă informa despre noile produse, aspecte tehnice în legătură cu produsele şi serviciile noastre, campanii de marketing, evenimente de lansare şi test drive, servicii post vânzare. Datele dumneavoastră vor fi folosite strict în scopul acestor informări si nu vor fi folosite în alte scopuri. Oricând aveti dreptul de a ne contacta pentru a vă accesa, modifica, sterge sau pentru a vă opune prelucrării datelor personale, în mod gratuit: - Dreptul de acces - aveti dreptul de a solicita o copie a informatiilor pe care le detinem despre dumneavoastră; - Dreptul la rectificare - aveti dreptul de a corecta datele pe care le detinem despre dumneavoastră, care sunt inexacte sau incomplete; - Dreptul de a fi uitat - în anumite circumstante puteti cere ca datele pe care le detinem să fie sterse din evidențele noastre; - Dreptul la restrictionarea prelucrării - în cazul în care există anumite conditii pentru a avea dreptul de a restrictiona prelucrarea; - Dreptul la portabilitate - aveti dreptul ca datele pe care le detinem să fie transferate unei alte organizatii; - Dreptul de a formula obiectii - aveti dreptul de a formula obiectii fată de anumite tipuri de procesare, cum ar fi marketingul direct; - Dreptul de a se opune prelucrării automate, inclusiv al profilării - aveti, de asemenea, dreptul de a fi supusi efectelor juridice si comerciale ale prelucrării sau profilării automate; În cazul în care doriti să vă informati în legătură cu modul în care datele dvs. personale sunt prelucrate de Casa Auto Timisoara dealer Ford, sau pentru a accesa datele personale detinute, vă rugăm contactati RMB Casa Auto Timisoara, la adresa [email protected], la telefon 0256 285 386 sau în scris la adresa Calea Sagului nr. 199, Timisoara. Dacă nu primiti un răspuns în termen de 30 de zile, aveti dreptul de a depune o plângere către [email protected] sau catre Autoritatea Naționala pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la [email protected].

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: [email protected]
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: [email protected]