Noul Ford Focus

Traieste experienta dintr-o alta perspectiva

Luni, 24 noiembrie 2014, la Iulius Mall - Piateta Poema, am sarbatorit impreuna lansarea noului Ford Focus.

Cu un exterior complet restilizat, mai sculptat, si cu un spatiu in cabina mai avansat si mai sofisticat ca niciodata, acesta este cel mai rafinat Focus de pana acum.
Si pentru ca tehnologiile ar trebui sa aiba intotdeauna un scop, vrem sa mergem dincolo de confort si siguranta, vrem sa transformam imposibilul in posibil si fiecare calatorie intr-o poveste, pentru ca atunci cand te afli la volan, sa poti si tu sa mergi mai departe.

Acest model din generatia urmatoare integreaza, de asemenea, o gama larga de noi tehnologii remarcabile. De exemplu, Ford SYNC 2 cu comanda vocala si ecran tactil de 8” iti permite sa controlezi in mod intuitiv sistemele de navigatie, divertisment si climatizare ale masinii, doar cu ajutorul vocii. Sistemul de asistenta activa la parcare a fost imbunatatit pentru a-ti usura parcarile paralele, cat si pe cele perpendiculare.
O gama larga de motoare pe benzina si diesel de ultima generatie iti ofera echilibrul perfect dintre putere si economie de combustibil, iar transmisia PowerShift avansata si schimbarile treptelor de viteza cu un schimbator cu padele maximizeaza performanta si eficienta.

Sustinem povestile frumoase in care credem si te invitam sa descoperi noul Ford Focus la Casa Auto Timisoara!

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: [email protected]
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: [email protected]