Noua Familie Ford Transit

Vehicule comerciale pe masura afacerii tale!

Planurile tale de viitor sunt importante pentru noi. Indiferent de dimensiunea afacerii pe care o conduci, exista un Ford perfect adaptat necesitatilor tale. La Casa Auto Timisoara dealer autorizat Ford, te asteapta informatii complete si oferte speciale.

Incepand cu 1965, Ford Transit s-a aflat printre cele mai preferate autovehicule comerciale. Proprietarii de afaceri erau impresionati de rezistenta, functionalitatea si fiabilitatea modelelor Transit.

Astazi, noua gama de modele TRANSIT este gata sa-ti ofere capacitatile varfului de gama la un consum de combustibil redus, precum si tehnologie inteligenta, intr-un design contemporan. Fiecare autovehicul se va dovedi un element valoros si util pentru afacerea ta, totul cu un cost redus pentru combustibil si o amortizare a investitiei in cel mai scurt timp posibil.
Noua gama de modele cuprinde patru vehicule distincte, in functie de profilul companiei tale si nevoile de business. In ordine descrescatoare privind dimensiunea acestora, avem urmatoarele modele: Transit, Transit Custom, Transit Connect si Transit Courier.
Indiferent de incarcatura pe care o transporti, de tipul afacerii tale sau de ambitiile pe care le tintesti, te poti baza oricand pe unul din modelele Ford din noua gama Transit.
Vino in Showroom-ul nostru din Calea Sagului nr. 199 si poti vedea cum autoutilitarele din gama Transit pot deveni in cel mai scurt timp pilonul central al afacerii tale.
Daca vrei sa afli ce model Transit se potriveste cel mai bine afacerii tale, nu ezita sa ne contactezi.

Patru utilitare, posibilitati nenumarate!

Transit

Transit

Noul Ford Transit este solid si lipsit de compromisuri, creat sa ofere o eficienta a consumului, lider in clasa sa, cu emisii CO2 si costuri de intretinere reduse si echipat cu tehnologii avansate precum Ford SYNC si asistenta de urgenta. Prezentat drept cel mai mare autovehicul din noua gama, noul Transit ofera un spatiu de incarcare generos, de la 9,6 metri cubi pana la 15,1 metri cubi. Noul Transit este disponibil in cinci variante de caroserie, cu greutati plecand de la 2.900 kg si ajungand pana la 4.700 kg: Transit, Autosasiu cu cabina, Kombi, Furgon cu cabina dubla si Minibus. Pentru oricare dintre acestea, poti alege tipul de tractiune care se potriveste cel mai bine activitatii companiei tale, precum FWD (tractiue fata), RWD (tractiune spate) sau AWD (tractiune integrala).

Transit Custom

Transit Custom

Custom Transit impresioneaza prin eficienta sa. Este al doilea autovehicul ca marime din gama TRANSIT si ofera un spatiu de incarcare de la 6 metri cubi pana la 6,8 metri cubi, precum si diferite optiuni de greutate bruta a vehicului plecand de la 2.500 kg si ajungand pana la 3.300 kg.
Pe langa faptul ca este un autovehicul versatil si eficient, acesta incorporeaza numeroase inovatii, precum incarcarea prin intermediul peretelui despartitor, ce aduce drept beneficiu posibilitatea plasarii unor obiecte de pana la 3m lungime, intr-un mod practic si eficient, chiar si in cazul modelului cu dimensiuni mai mici, Transit.
Transit Custom este disponibil in mai multe variante de caroserie, Kombi si furgon cu cabina dubla, ce ofera o rata de eficienta a consumului de combustibil exceptionala si, pentru prima data in cazul unui autovechicul de acest tip, calificativul maxim de 5 stele Euro NCAP la testele de siguranta. Transit Custom este deja castigatorul mult ravnitului premiu international Van of the Year 2013, obtinut la o diferenta fara margini in istoria acestei competitii.

Transit Connect

Transit Connect

Construit pentru a pune la dispozitie un spatiu generos dedicat nevoilor unui autovehicul comercial, noul model Transit Connect va oferi o zona de depozitare flexibila, o rata de consum de combustibil la nivel de lider de clasa si ultimele tehnologii Ford, Active City Stop. Scaun dublu pasager flexibil permite pana la trei calatori in interiorul noului Transit, in timp ce pentru modelele furgon cu cabina dubla si Kombi permit transportarea unui numar de sapte pasageri. Cu doua posibilitati privind lungimea caroseriei, se pot opta pentru 3 metri cubi sau 3,7 metri cubi, spatiu depozitare, si pana la 1.000 kg capacitate incarcatura utila.

Transit Courier

Transit Courier

Spatiu de incarcare uimitor, eficienta varf de gama, confort si comportament de automobil.

 

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: [email protected]
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: [email protected]