Lasa-ti masina veche, avans pentru una NOUA.

La Casa Auto Timisoara - Ford, prin serviciul Buyback, aveti posibilitatea de a alege noua dvs. masina Ford sau o masina rulata, inca la prima mana!

AVANTAJE la achizitia unui autoturism rulat:

  • Evaluare GRATUITA
  • Dispunem de un parc de auto rulate generos, multibrand
  • Siguranta tranzactiei
  • Finantare
  • Garantie

Serviciul nostru de buyback iti ofera posibilitatea de a renunta la masina ta in favoarea uneia noi si nu numai.
Poti veni cu masina ta indiferent de marca si poti pleca cu un autoturism FORD nou sau cu o masina rulata.

Casa Auto Timisoara - Ford evalueaza masina dvs. GRATUIT* daca ne completati datele.

SC RMB CASA AUTO TIMISOARA SRL, prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest document in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi, fara a se limita la: contactarea dumneavoastra in legatura cu oferte de produse si servicii ale SC RMB CASA AUTO TIMISOARA SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfactie al clientilor, realizarea de rapoarte statistice etc. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SC RMB CASA AUTO TIMISOARA SRL si detalii complete despre politica de confidentialitate, aici.

Marca(*)
Invalid Input

Model(*)
Invalid Input

An fabricatie(*)
Invalid Input

Rulaj(*)
Invalid Input

Tipul de motorizare(*)
Invalid Input

Nivel de echipare(*)
Invalid Input

Nume si Prenume(*)
Invalid Input

Telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Esti de acord ca informatiile introduse de tine sa fie folosite de Casa Auto Timisoara pentru a te contacta pe viitor?
(*)
Invalid Input

*Termenii şi condiţiile campaniei sunt prezentate în paginile de promoţie. **În cazul în care sunteti de acord să vă contactăm vom folosi adresa dumneavoastră de email şi telefonul pentru a vă informa despre noile produse, aspecte tehnice în legătură cu produsele şi serviciile noastre, campanii de marketing, evenimente de lansare şi test drive, servicii post vânzare. Datele dumneavoastră vor fi folosite strict în scopul acestor informări si nu vor fi folosite în alte scopuri. Oricând aveti dreptul de a ne contacta pentru a vă accesa, modifica, sterge sau pentru a vă opune prelucrării datelor personale, în mod gratuit: - Dreptul de acces - aveti dreptul de a solicita o copie a informatiilor pe care le detinem despre dumneavoastră; - Dreptul la rectificare - aveti dreptul de a corecta datele pe care le detinem despre dumneavoastră, care sunt inexacte sau incomplete; - Dreptul de a fi uitat - în anumite circumstante puteti cere ca datele pe care le detinem să fie sterse din evidențele noastre; - Dreptul la restrictionarea prelucrării - în cazul în care există anumite conditii pentru a avea dreptul de a restrictiona prelucrarea; - Dreptul la portabilitate - aveti dreptul ca datele pe care le detinem să fie transferate unei alte organizatii; - Dreptul de a formula obiectii - aveti dreptul de a formula obiectii fată de anumite tipuri de procesare, cum ar fi marketingul direct; - Dreptul de a se opune prelucrării automate, inclusiv al profilării - aveti, de asemenea, dreptul de a fi supusi efectelor juridice si comerciale ale prelucrării sau profilării automate; În cazul în care doriti să vă informati în legătură cu modul în care datele dvs. personale sunt prelucrate de Casa Auto Timisoara dealer Ford, sau pentru a accesa datele personale detinute, vă rugăm contactati RMB Casa Auto Timisoara, la adresa office@ford-timisoara.ro, la telefon 0256 285 386 sau în scris la adresa Calea Sagului nr. 199, Timisoara. Dacă nu primiti un răspuns în termen de 30 de zile, aveti dreptul de a depune o plângere către office@ford-timisoara.ro sau catre Autoritatea Naționala pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la anspdcp@dataprotection.ro.

Introduceti codul numeric de verificare(*)
Introduceti codul numeric de verificare
Refresh Invalid Input

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: office@ford-timisoara.ro
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: receptie@ford-timisoara.ro