• Transit
  • Transit
  • Transit
  • Transit
  • Transit

CEA MAI MARE UTILITARA, PENTRU CELE MAI EXIGENTE AFACERI

Se poate spune pe buna dreptate ca Ford Transit este o legenda in gama vehiculelor comerciale.
Si e simplu sa-ti dai seama de ce.

Este cea mai mare utilitara din gama noastra, este fiabila, puternica, sigura si rezistenta si suficient de capabila pentru a face fata tuturor provocarilor.
La toate acestea se adauga o gama complet noua de motoare Ford EcoBlue TDCi de 2 litri, care dezvolta putere sporita si prezinta o mai buna eficienta a combustibilului, in timp ce reduc nivelul emisiilor. In plus, am proiectat noul Transit astfel incat sa beneficieze de intervale de service si mai lungi, ducand la o reducere si mai mare a costurilor de exploatare.
Ca intotdeauna, te vei bucura in continuare de o cabina extrem de confortabila si rezistenta si de numeroase tehnologii, care sa-ti usureze condusul si ziua de lucru.

FORD TRANSIT ITI ADUCE O OFERTA SPECIALA:

Versiunea cu motor 2.0 TDCI 105CP se poate alatura parcului auto al companiei tale cu 0% avans* si toate serviciile incluse, la o rata lunara de 405 Euro, prin leasing operational. Pretul include si urmatoarele dotari optionale:

  • Aer conditionat;
  • Pachet optional Ice pack 2 (radio cu mufa AUX, conexiune USB si Bluetooth, 2 difuzoare si comenzi pe volan);
  • Pachet fumatori.

Noile motoare Ford EcoBlue TDCi sunt cu mult avansate

Noul Transit este disponibil cu o gama larga de motoare noi Ford EcoBlue TDCi de 2 litri, inovatoare si puternice. Acestea nu iti ofera doar tehnologii avansate, care imbunatatesc eficienta combustibilului si puterea, in timp ce reduc emisiile, ci respecta si cerintele stricte ale legislatiei privind emisiile Euro Stage 6. Sunt motoare avansate, din mai multe puncte de vedere.

Flexibilitate maxima

Aproape fiecare aspect al unui Transit poate fi specificat astfel incat sa iti satisfaca nevoile de afaceri. Ai la dispozitie mai multe versiuni de cabina: Van, Double-Cab-In-Van si Kombi. Sunt disponibile trei lungimi de caroserie si doua inaltimi ale plafonului, oferind un spatiu de incarcare de pana la 15,1 m3 si o suprafata de incarcare de pana la 4,2 m. Optiunile de greutate bruta a vehiculului (GVM) variaza de la 2.900 la 4.700 kg. Sunt disponibile trei variante de tractiune: tractiune pe fata (FWD), tractiune pe spate (RWD) si tractiune integrala (AWD), 3 niveluri de putere asigurate de seria de motoare noi Ford EcoBlue TDCi de 2 litri si transmisie manuala sau automata. In plus, este disponibila o gama larga de echipamente optionale, inclusiv optiuni SVO pentru cerintele tale speciale. Configureaza-ti noul Transit asa cum doresti.

Exterior - Proiectat pentru eficienta

Exteriorul vehiculului combina stilul contemporan cu caracterul practic. De exemplu, aerodinamica rafinata ajuta la sporirea eficientei combustibilului, in timp ce farurile de inalta tehnologie asigura o vizibilitate mai buna. Piesele componente au fost, de asemenea, concepute pentru a putea fi reparate si inlocuite usor, pentru a asigura costuri de exploatare mici.

Interior - Confortabil si functional

Construit pentru a fi practic si rezistent, modelat pentru a oferi cel mai mare confort posibil: interiorul asemanator unui autoturism este proiectat ergonomic, pentru ca tu sa ai la indemana fiecare comanda si compartiment de stocare.

Condusul nu ar trebui sa fie o munca dificila

Strazi de oras, autostrazi, drumuri de tara… Oriunde te-ar purta munca, noul Transit te va duce acolo in deplin confort.
Iar o serie de tehnologii inovatoare faciliteaza condusul si parcarea.
De la senzori de parcare la sisteme care te pot alerta cu privire la obstacolele, la pietonii de pe drum si daca incepi sa iesi de pe banda de deplasare – monitorizandu-ti comportamentul la volan pentru a detecta orice modificare ce ar putea fi cauzata de oboseala. Cu siguranta este vorba de munca mai inteligenta, nu mai grea.

 

Cere o oferta pentru Ford Transit, aici.

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: office@ford-timisoara.ro
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: receptie@ford-timisoara.ro