• Noul Kuga

NOUL FORD KUGA

Design impunator, ultra-contemporan, atat la interior, cat si la exterior. Performanta si eficienta fara compromisuri. O lista impresionanta de caracteristici, sisteme si tehnologii inteligente. Si caracter practic, flexibilitate si utilitate exact asa cum iti doresti.
Daca acolo unde altii vad obstacole tu vezi oportunitati, atunci vei vedea posibilitatile infinite oferite de noul Ford Kuga.

Tehnologie pe care o poti controla cu vocea - cu Ford SYNC 3, care iti permite sa fii conectat in permanenta si sa controlezi telefonul, muzica, sistemul de navigatie si climatizarea cu ajutorul unor comenzi vocale intuitive sau a unui ecran tactil color de 8”.

Intrari si iesiri din parcare fara stres - Cu ajutorul mai multor tehnologii diferite, sistemul de asistenta activa la parcare te directioneaza automat in locurile de parcare si te ajuta si sa iesi din acestea, indiferent ca este vorba de parcarea paralela sau perpendiculara.

Pentru a evita coliziunile la viteza mica, noul Ford Kuga franeaza in locul tau - Sistemul Active City Stop te ajuta sa eviti sau sa reduci efectele unei coliziuni in trafic lent sau la viteze sub 50 km/h. Daca sistemul detecteaza ca autoturismul din fata s-a oprit brusc, va actiona automat franele.

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: office@ford-timisoara.ro
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: receptie@ford-timisoara.ro