• Grand C Max Fronte
  • Grand C Max Retro
  • Grand C Max Lateral
Ford Grand C-Max

Cu un nou design reproiectat complet, Noul Ford Grand C-MAX cu 7 locuri reprezinta combinatia perfecta dintre inovatie, stil si flexibilitate.
Interiorul ingenios cu 7 locuri al Noului Grand C-MAX iti asigura flexibilitatea accesarii celui de-al treilea rand de locuri cu ajutorul unui spatiu de trecere. Aceasta este asigurata prin plierea completa a scaunului din mijloc din cel de-al doilea rand si este extrem de utila atunci cand sunt montate scaune pentru copii.
Pentru a asigura linistea soferilor, alertele vizuale si sonore indica momentul cand sunt fixate sau nefixate centurile de siguranta.
Performanta plina de satisfactii, manevrabilitate sensibila la comenzi si o gama larga de tehnologii remarcabile si avansate, care ajuta la economisirea de timp si efort, inteligent incorporate intr-o masina flexibila si spatioasa pentru intreaga familie.
Usile glisante prevazute pentru Noul Grand C-MAX sunt bine integrate si completeaza aspectul indraznet al Grand C-MAX fiind ideale pentru accesul usor la locurile din spate si evitarea ciocnirilor in spatiile restranse de parcare.
In orice sens si din orice perspectiva, Grand C-MAX este un autovehicul de ultima generatie.

Foarte posibil sa fi gasit masina perfecta pentru tine!

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: [email protected]
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: [email protected]