NOUL FORD FIESTA, CU BENEFICII SPECIALE PENTRU AFACEREA TA!

Descopera acum noua gama Ford Fiesta, cu avantaje complete pentru afacerea ta:

  • rata lunara de 145€ +TVA* 
  • 1,99% dobanda anuala*
  • garantie complexa 2+4 ani*

Cu un stil si personalitate ultracontemporane, tehnologii avansate si functii vitale, noul Ford Fiesta va aduce un plus de dinamism si energie in compania ta.

Reimaginat si reinventat, noul Ford Fiesta este, in egala masura, sursa unui nou suflu de energie, in drumurile zilnice pe care le faci tu sau colegii tai, si o declaratie de modernitate facuta partenerilor de afaceri.

Bineinteles, noul Fiesta aduce si o serie de beneficii mult mai concrete: de la costurile reduse de utilizare, datorate tehnologiilor de eficientizare cum ar fi sistemul Auto-Start-Stop si indicatorul pentru schimbarea optima a treptelor de viteza, pana la tehnologiile de siguranta, care te ajuta sa eviti cheltuielile de reparatie si imobilizarea masinii.

Pe langa oferta speciala de finantare, cu rata lunara de 145€ +TVA* si 1,99% dobanda anuala*, poti avea siguranta ca afacerea ta va continua sa utilizeze toate beneficiile oferite de Fiesta: iti oferim, fara costuri suplimentare, garantia complexa de 2 + 4 ani (in limita a 100.000 km).

Nu mai astepta, ia legatura cu noi si un consultant specializat de flote te va ajuta sa gasesti modul de achizitie cel mai convenabil pentru afacerea ta.

 

Completeaza formularul

Nume & Prenume(*)
Invalid Input

Telefon(*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid Input

Alege(*)
Invalid Input

Doriti sa primiti alte informatii si oferte din partea noastra(*)

Invalid Input

Introduceti codul numeric de verificare(*)
Introduceti codul numeric de verificare RefreshInvalid Input

Prin selectarea uneia din opţiunile „Da...” de mai sus, declar că îmi exprim consimţământul în mod expres şi neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal precum şi orice alte informaţii furnizate de mine, cuprinse în prezentul formular, sa fie salvate în baza de date Casa Auto Timişoara, pentru a fi prelucrate şi utilizate în orice activităţi şi scopuri legate de furnizare de bunuri şi servicii, marketing, publicitate şi marketing direct, în conformitate cu legislaţia în vigoare – Legea 677/2001. Datele personale vor putea fi transferate către S.C. Casa Auto Timisoara S.R.L., fără a fi făcute publice, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege. Cunosc faptul că S.C. Casa Auto Timişoara S.R.L. a notificat aceasta prelucrare de date personale autorităţii de supraveghere, sub nr. 5803. Am cunoştinţă de faptul că, pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa S.C. Casa Auto Timişoara S.R.L. – Calea Şagului nr.142, Timişoara, Jud. Timiş îmi pot exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi: - să obţin, o dată pe an, confirmarea faptului că datele mele sunt sau nu prelucrate; - să intervin asupra datelor transmise; - să mă opun prelucrării datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia mea particulară; - să mă opun, fără vreo justificare, la prelucrarea datelor în scop de marketing direct.
În cazul selectării opţiunii „Nu” de mai sus, datele furnizate prin completarea prezentului formular de contact vor fi utilizate de Casa Auto Timişoara pentru a răspunde cererii dumneavoastră de informaţii / programări / întâlniri, precum şi pentru anchete, analize, statistici, rapoarte interne cu caracter impersonal. Aceste informaţii rămân confidenţiale şi vor fi păstrate de Casa Auto Timişoara.

 

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.
Oferta financiara este aferenta modelului Noul Ford Fiesta Trend 1.5 TDCi 85 CP M6 in valoare de 11.196 Euro + TVA (13.323,24 Euro TVA inclus), avans 30% in valoare de 3.358,80 Euro + TVA (3.996,97 TVA inclus), pe 60 luni: rata anuala a dobanzii (variabila) 1,99%, comision de analiza dosar 2,5% din pretul mașinii (279,90 Euro +TVA), comision lunar de administrare 0,12% (9.40 Euro+ TVA), valoarea ratei lunare 144,74 Euro + TVA (172,24 Euro TVA inclus) valoarea totala platibila 12.567,06 Euro+ TVA (14.954,76 Euro TVA inclus), DAE 6,46 %. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO.
Aceasta oferta include garantia complexa (2+4 ani de garantie conventionala) in limita a 100.000 km (incluzand perioada de 2 ani de garanție legala) in functie de care dintre cele doua elemente (kilometraj sau timp) expira primul. Garantia extinsa acopera aceleasi componente ca si garantia de baza, cu urmatoarele exceptii: elemente supuse uzurii normale; piesele de schimb utilizate in cadrul reviziilor periodice; reparatii de caroserie si vopsitorie; geamuri; elemente de tapiserie precum si accesorii interioare sau exterioare; consumabile sau elemente supuse uzurii normale si accentuate precum si distrugerea accidentala a: caroseriei, vopsea, geamuri, scaune, ornamente interioare, sistemul de evacuare, placute de frana, discuri de frana, tamburi frana, suspensia McPherson, bujii, sigurante, amortizoare, stergatoare, baterii, filtre de aer, filtre de polen, filtre de ulei, filtre carburant, baterii autovehicul, roti/anvelope, becuri, curele, disc ambreiaj.

Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotari optionale, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanti in program. Consumul mixt masurat in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (ex. Directiva Europeana nr. 715/2007): 3,3l/100 km, emisii CO2 (g/km) 84, valoare masurata in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare;

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie – la Casa Auto Timisoara dealer autorizat Ford participant la campanie.
Aceasta oferta financiara este realizata exclusiv prin UniCredit Leasing Corporation IFN si este valabila pana la data de 30 Septembrie 2017.

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: office@ford-timisoara.ro
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: receptie@ford-timisoara.ro