NOUL FORD FIESTA DE LA DOAR 600 LEI / LUNA*

Atractiv, inovator si unic, noul Ford Fiesta redefineste sensul vietii urbane elegante si contemporane. Incepe aventura zilnica cu noua generatie Ford Fiesta si fa-ti simtita prezenta in oras.

Descopera acum noul Ford Fiesta, la un pret special de 10.750 Euro, TVA inclus, cu dotarile din pachetul Trend incluse, fara niciun cost suplimentar!
Iar multumita conditiilor speciale de finantare, poti alege o rata lunara de la 600 de lei – fara comision de administrare sau rate reziduale.

Cu un design ultracontemporan şi tehnologii inteligente remarcabile, noul Ford Fiesta este alegerea perfecta pentru tine. Poti opta pentru numeroase tehnologii avansate, menite sa iti faca experienta la volan mai placuta si mai sigura – de la sistemul de Asistenta activa la parcare la Tempomatul adaptiv, de la sistemul de Asistenta la pastrarea benzii la sistemul Active City Stop, de la sistemul KeyFree si pana la plafonul panoramic.

Pretul special include pachetul optional Trend, cu dotari esentiale pentru confortul si siguranta ta:

  • Aer conditionat manual;
  • SYNC 3 cu Bluetooth, USB, touchscreen 6.5”si Sistem de Asistenta in caz de urgenta (112);
  • Faruri de ceata.

Mai mult – in cadrul acestei promotii beneficiezi si de garantie complexa: 2 ani garantie legala + 4 ani garantie conventionala (in limita a 100.000 km).

Inscrie-te acum la test drive si descopera singur experienta de condus oferita de noul Ford Fiesta sau vino in showroom-ul nostru Ford din Calea Sagului, nr. 199, pentru a afla toate detaliile despre promotie si modalitatile de finantare cele mai confortabile pentru tine.

 

Completeaza formularul

Nume & Prenume(*)
Invalid Input

Telefon(*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid Input

Alege(*)
Invalid Input

Doriti sa primiti alte informatii si oferte din partea noastra(*)

Invalid Input

Introduceti codul numeric de verificare(*)
Introduceti codul numeric de verificare RefreshInvalid Input

Prin selectarea uneia din opţiunile „Da...” de mai sus, declar că îmi exprim consimţământul în mod expres şi neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal precum şi orice alte informaţii furnizate de mine, cuprinse în prezentul formular, sa fie salvate în baza de date Casa Auto Timişoara, pentru a fi prelucrate şi utilizate în orice activităţi şi scopuri legate de furnizare de bunuri şi servicii, marketing, publicitate şi marketing direct, în conformitate cu legislaţia în vigoare – Legea 677/2001. Datele personale vor putea fi transferate către S.C. Casa Auto Timisoara S.R.L., fără a fi făcute publice, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege. Cunosc faptul că S.C. Casa Auto Timişoara S.R.L. a notificat aceasta prelucrare de date personale autorităţii de supraveghere, sub nr. 5803. Am cunoştinţă de faptul că, pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa S.C. Casa Auto Timişoara S.R.L. – Calea Şagului nr.142, Timişoara, Jud. Timiş îmi pot exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi: - să obţin, o dată pe an, confirmarea faptului că datele mele sunt sau nu prelucrate; - să intervin asupra datelor transmise; - să mă opun prelucrării datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia mea particulară; - să mă opun, fără vreo justificare, la prelucrarea datelor în scop de marketing direct.
În cazul selectării opţiunii „Nu” de mai sus, datele furnizate prin completarea prezentului formular de contact vor fi utilizate de Casa Auto Timişoara pentru a răspunde cererii dumneavoastră de informaţii / programări / întâlniri, precum şi pentru anchete, analize, statistici, rapoarte interne cu caracter impersonal. Aceste informaţii rămân confidenţiale şi vor fi păstrate de Casa Auto Timişoara.

 

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Oferta financiara de mai jos este adresata exclusiv persoanelor fizice si este realizata de UniCredit Consumer Financing pentru modelul Fiesta Trend (5 usi, motor 1.1 85CP, cutie manuala 5 trepte, pachet Trend inclus, garantie complexa: 2 ani garantie legala + 4 ani garantie conventionala in limita a 100.000 km) in valoare de 10.750 Euro (pret 48.375 Lei la un curs exemplificativ de [4,5] Lei/1 Euro) TVA inclus, avans 16.245 Lei (33,6 %). Valoarea totala estimativa a creditului Noul Ford Fiesta va fi de 32.130 Lei pe o perioada de 60 luni, astfel: rata anuala a dobanzii 4,57% (ROBOR la 3 luni + marja 3,75%), analiza dosar 0 Lei, administrare lunara credit 0 Lei, valoarea ratei lunare 600 Lei, valoarea totala platibila a creditului 32.002 Lei, DAE 4,67%. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO.
Pretul modelului este obtinut dupa includerea cumulativa a: 1. contravalorii suportului acordat de Ford Romania, 2. contributiei dealerilor participanti la acest program, 3. contravaloarea garantiei extinse 6 ani( 2+4 ani) sau 100.000 km.
Oferta nu include echipamente/accesorii/dotari optionale suplimentare pachetului Trend, este supusa unor termene si conditii si este valabila pana la data de 30 Septembrie 2017 in limita stocului disponibil. Consumul mixt estimativ 4,7 l /100 km si nivelul emisiilor CO2 107 g/km sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.
Detalii la Casa Auto Timisoara - dealer autorizat Ford, participant la campanie.

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: office@ford-timisoara.ro
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: receptie@ford-timisoara.ro