• Transit Custom
  • Transit Custom
  • Transit Custom
  • Transit Custom
Noul Ford Transit Custom

Custom Transit impresioneaza prin eficienta sa. Este al doilea autovehicul ca marime din gama TRANSIT si ofera un spatiu de incarcare de la 6 metri cubi pana la 6,8 metri cubi, precum si diferite optiuni de greutate bruta a vehicului plecand de la 2.500 kg si ajungand pana la 3.300 kg.
Pe langa faptul ca este un autovehicul versatil si eficient, acesta incorporeaza numeroase inovatii, precum incarcarea prin intermediul peretelui despartitor, ce aduce drept beneficiu posibilitatea plasarii unor obiecte de pana la 3 m lungime, intr-un mod practic si eficient, chiar si in cazul modelului cu dimensiuni mai mici, Transit.
Transit Custom este disponibil in mai multe variante de caroserie, Kombi si furgon cu cabina dubla, ce ofera o rata de eficienta a consumului de combustibil exceptionala si, pentru prima data in cazul unui autovechicul de acest tip, calificativul maxim de 5 stele Euro NCAP la testele de siguranta. Transit Custom este deja castigatorul mult ravnitului premiu international Van of the Year 2013, obtinut la o diferenta fara margini in istoria acestei competitii.

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: office@ford-timisoara.ro
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: receptie@ford-timisoara.ro