• Transit Connect
  • Transit Connect
  • Transit Connect
  • Transit Connect
  • Transit Connect
  • Transit Connect
Noul Ford Transit Connect

Fiecare Ford Transit este construit cu un scop, iar noul Transit Connect nu face nici el exceptie.
Puternica, practica si fiabila, aceasta utilitara ofera spatiu de incarcare generos: 3,0 metri cubi pentru versiunea L1 (ampatament scurt) si 3,7 metri cubi pentru versiunea L2 (ampatament lung), cu pana la circa 1.000 kg de marfa.
Un perete despartitor ingenios, prin care se poate incarca, va permite, de asemenea, sa transportati in siguranta, in interiorul utilitarei, tevi, scari si alte incarcaturi lungi de pana la 3 m in versiunea L1 si de pana la 3,4 m in versiunea L2.
O gama de motoare pe benzina si diesel avansate, combinate cu transmisii manuale cu cinci sau sase trepte de viteza sau cu o transmisie automata cu sase trepte de viteza, asigura niveluri ridicate de putere si cuplu, precum si o eficienta exceptionala a combustibilului: de la doar 4,0 L/100 km cu emisii de CO2 nu mai mari de 105 g/km.
Tehnologiile avansate va mentin conectat, va distreaza si va ofera siguranta si protectie. Acestea includ: SYNC cu comenzi vocale, care efectueaza si preia apelurile si poate chiar sa citeasca cu voce tare mesajele text primite, atunci cand ii cereti; si tehnologia Active City Stop, care detecteaza daca o coliziune la viteza redusa este iminenta si franeaza automat.
Cu un scaun dublu, flexibil, pentru pasagerii din fata, care va permite sa transportati pana la trei persoane in modelul utilitara, si versiuni de utilitara cu cabina dubla si Kombi capabile sa transporte pana la sapte persoane, aveti, de asemenea, posibilitatea de a lua cu dumneavoastra la fiecare lucrare o intreaga echipa, precum si materialele si echipamentele necesare realizarii lucrarii.

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: office@ford-timisoara.ro
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: receptie@ford-timisoara.ro